вівторок, 4 вересня 2012 р.

Рамочка для маленькоі красуні

Ось така рамочка в мене склалася для однієї гарненької дівчинки

 Тепер по сторіночках


Детальки






Прикрашала вирубками, квіточками, стрічками, стразами, рідкими перлами, і є в мене метлик на шнурочку з маленьким брадсом-метелоичком :)
З другою сторіночкою хочу прийняти участь у АРТ-класс №7 "Сердечный" від Просто Сделай
А ще ми сьогодні перший раз займалися у хореорафічній школі. Насті дуже сподобалось, а я чесно кажучи сьогодні дуже змучена ... Сьогодні Настя йшла на другий урок і ми з Дениском заводили її до школи (пішки), бо тато їде на роботу раніше, потім вернулися з малим додому через базарчик (це все зайняло в нас 2год і 4,5км пішки :)), потім через 2,5 год ми знову зібралися до школи, звідти в хореографічну школу(там почекали танцюристку годинку :)) і знову пішки додомцю :) Малий нагулявся а я пройшла за сьогодні близько 10км. :) Це ще добре що їсти сьогодні готувати не треба було ... Насті в балетній школі сподобалось, але я не впевнена, що зможу витримувати такий графік 4(!) рази на тиждень.

8 коментарів:

  1. Рамочки чудові!
    Я інколи теж находжую більше 10 км, правда як треба далеко ходити. то малого саджу в коляску. але всерівно вимучуюсь. Ми минулого вересня мала сильне навантаження, то більше місяця я не витримала, довелось від дечого відмовитись. Але як Насті подобається в балетній школі, то думаю, що треба знайти спосіб, щоб хтось її туди відводив.
    Сили мамусі, а Настусі бажання і надалі займатись, а Денису бажання і сили на довгі прогулки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я думаю трохи походити, подивимось, як Насті там буде, бо навантаження там велике, та і займається вона з дітками свого віку, деякі з них займаються вже декілька років, тобто вона має підтягнутися під їх рівень. А далі будемо щось думати, бо зимою наприклад чи в холодну дощову осінь я точно не зможу робити такі променади :) В нас ще з 15 вересня почнуться шкільні гуртки. Настя дуже хоче на малювання. Минулого року воно було як раз в середу, коли на танцях вихідний, тобто можна і на танці і на малювання, але в нас ще були співи (Настя має голос і непогано співає), на які вона теж хоче :) Тобто в такому випадку нам треба шукати танці, які будуть 2 рази в тиждень.

      Видалити
    2. Настя талановита! Але треба вибрати таки те, що найбільш до душі, бо відразу всім займатись - не вийде...

      Видалити
  2. Нежная рамочка. Благодарим за участие в задании ТК "Просто Сделай"!

    ВідповістиВидалити