суботу, 1 вересня 2012 р.

Рожева овечка

Завтра ми йдемо на день народження до маленької гарної іменинниці і підготували для неї таку веселу листівочку :)
Використала стрічку з органзи, стрази, квіточки, тичинки, півперлинку, рухомі очка :) та штампи.

 Для роботи використала Скетч №35 від Творим вместе
За тим самим скетчем зробила листівочку і моя Настя :) Ось її робота
Робила повністю сама(навіть штампи) і фотографувала теж і я тільки виділила їй основу під листівку :) Всередину доня вклеїла фото іменинниці.
А ще в нас сьогодні був другий перший дзвоник! До нас в клас прийшло троє новеньких. Настя пороздавала однокласникам закладочки(ми вчора вечором ще доробляли, але для новеньких все одно не вистачило), вчительці теж віддала блокнот та закладку, а решті вчителів вже у понеділок. Всім дуже сподобалось :)



4 коментарі:

  1. Такий гарненький баранчик! Хочеться його притичнути до себе. А доня молодчинка - дуже професійно зробила листівочку

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо :) Доня дуже старалася(як ніколи) і головне просила викласти фото разом з моїм. Найтяжче їй далися штампи, папір металізований на основі і штампи дуже легко розмазуються, але дуже хотіла сама :)

      Видалити
  2. Альбіна та Настя, ваші листівочки чудові!!!
    Вітаю з другим першим дзвоником, думаю завдяки вашим чудовим подарункам він був ще святковішим:) Молодчинки!!!
    Насті, бажаю цікавого та успішного навчального року!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо!!! Настя спочатку хотіла зробити тільки для декого з однокласників закладочки, але я подумала, що решта будуть ображатися. Дітки як побачили, що доня роздає подаруночки, то самі підходили і просили(не просили тільки новенькі). В результаті роздали 22 закладочки однокласникам, 3шт. подрузі Насті (по сумісницву донці нашого кума :)), яка попросила зробити ще парочку для її подруг :))) Одну нашій класній та одну з тих що для решти вчителів подарували одній мамі(бо просила зробити таку :)) і на понеділок зроблю ще одну для вчительки музики(бо саме з нотками та пуантами ми подарували). Багато емоцій та новин сьогодні було!

      Видалити