вівторок, 9 вересня 2014 р.

Слоненятко для малятка

Доброго ранку!
Я сьогодні прийшла показати яскраву дитячу листівочку. 
Вона ніби зовсім простенька, але все вирізалося вручну, я вже так звикла до машинної вирубки ))) А забула є одна машинна вирубка - травичка зроблена бордюром )))

Ще потроху роблю запрошення та чекаю свого ДН ))) Дуже хочу, щоб дітки не хворіли! Мої зараз щось раз за разом хапають застуду, хоч із дому не виходь... Гарно провели вихідні з дітками, а в неділю вечором в малого температура піднялася, а доня сьогодні почала носом шмигати... Але не втрачаю оптимізму, все мусить бути добре!!!

Дякую за Ваші коментарі та поради!
Мирного неба нам всім!

2 коментарі:

  1. Гарно! Але особисто мене дуже смущають сонечка у куточках, просто я викладаю в худ.школі, і там з дітей майже "вибиваю" малювання у куточках будь-чого ))) А вийшло в цілому радісно!


    Щоб дітки не хворіли, пораджу свій рецепт (правда, якщо нема протипоказань чи алергій на імбір):
    купую корінь імбиру, грамів 100, на них 1-2 лимони, вимиваю все, навіть не чищу імбир, вкришу його дрібно-дрібно, лимон нарізаю маленькими шматочками разом з шкірою, все це заливаю медом (скліьки хочете, стільки і налийте). Ставлю під кришкою в холодильник в півлітровій баночці.
    За два тижні чарівний сироп можна вживати!
    Пити по 1 чайній ложці щоденно. Імунітет зростає на очах! Вже можете починати, скоро холодатиме.

    Будьте здорові!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! На цей раз мені замовниця дала "зразок" тільки "з перламутровими ґудзиками". я не дуже люблю робити повтори навіть своїх робіт :) Так що сонечко не моя ідея.
    Велике дякую за чудовий рецепт. Старша дуже любить мед та лимони, так що вона точно буде пити, а от менший в мене капризулька, практично нічого не хоче нового. Але будемо пробувати. я би і сама від такої смакоти не відмовилась ;)

    ВідповістиВидалити