середу, 12 вересня 2012 р.

Конверт

Привіт Всім!
В мене чудовий настрій і багато новин, але спочатку покажу свій перший конвертик(зроблений правда нашвидкоруч, сфотографований теж)
Він простий, але сам папір дуже гарний та текстурний

Всередині боковинки прошиті і так само прикрашений папером :)
А ще Вчора в мене був ДН! :) 
Коханий чоловік подарував мені новий телефон(в якому я поки що не навчилася розбиратися :)))), пришли друзі привітати трохи(основне святкування в нас в неділю і я тримаю кулаки за гарну погоду, до дуже хочу поїхати на шашлик!)
І вчора рендом вибрав мене ще раз :) Мій блокнот під номером 11(11 числа номер 11, ще й ДН!) від завдання Вдохновение №1 блогу В Плену Идей.  На цей раз до мене мають приїхати набір  квіточок :)
Є правда единий мінус: трохи має сопельки синок, але сподіваюся, що ми скоро їх вилікуємо!

4 коментарі:

  1. Поздравляю, Альбиночка, с прошедшим ДР, желаю тебе и твоей семье крепкого здоровья! Побольше улыбок, любви ивеселья. Пусть на твоём жизненном пути всречаются только хорошие люди, а друзья будет верными и преданными. Поздравляю с выйгёрышем. Так держать! И порбольше вдохновения на новые работы! Цём)

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з Днем народженням! Нехай все життя, а не тільки в ДН, буде сповнена яскравими подіями, приємними несподіванками))) А головне здоров"я тобі і твоїй родині!!!Гарної погоди і хорошого відпочинку на вихідні;)
    P.S: вітаю ще з однією перемогою)))І конвертик гарний вийшов)))

    ВідповістиВидалити