пʼятницю, 28 вересня 2012 р.

Повязка для доні

Спробувала себе ще у зовсім не звичному для себе амплуа. Моя принцеска завтра буде нести фату нареченої, спеціально для цього взяли напрокат шикарну молочну пишну суконку до підлоги з рукавичками та сумочкою та купила їй на шийку перлинки. Сьогодні спить на мяких бігудях і хоче бути з накрученим розпущеним волоссям, а я придумала для неї прикрасу на голову.

 Молочний атлас, сшитий вручну(машинка капризувала), вставила сзаду невеличкі резиночки. Прикрашена фатином та квітами



А татко наш ще на роботі :((( І завтра теж працює. Обіцяв закинути нас з дітками до церкви і сказав, що буде намагатися звільнитися до початку бенкету. Ми вже так чекаємо, коли в нього трохи вільніше з роботою буде! Ми нашого татка практично не бачимо. Півгодини зранку(і це якщо він не йде на 8 на роботу), та півгодини вечором(деколи трохи більше, а деколи дітки його вечором не бачать взагалі, бо, як сьогодні, вже солодко сплять)

4 коментарі:

  1. Доня буде маленьким ангелом! Дуже гарна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) На нас в центрі пальцями тикали :))) Трохи згодом викладу фото, свого фотоапарата не брала, бо була на урочистості сама з двома малявками та не мала як фотографувати, тому буду чекати фото від нареченої та братової :)

      Видалити
    2. Теж чекаємо з нетепрінням!

      Видалити
  2. Дуже гарненька і ніжна пов'язочка

    ВідповістиВидалити