середу, 7 серпня 2013 р.

Магніт в техніці декупаж

Привіт Всім!
Поки я маю трохи часу виставляю роботи. Весь час, поки немає нових постів я потроху працюю і от коли випадає нагода викладаю.
Сьогодні я до Вас із магнітом в техніці декупаж.
 Трохи я повозилася, але вийшло ніби не погано.
Використала заготовку із дуже цупкого картону із вже приклеїним магнітом та декупажну карту на рисовому папері. З рисовим папером працювала вперше, тому є трохи ляпсусів. Картинку з нього треба не вирізати, а обережно виривати. Я різала і потмі мусила маскувати стики.
Взагалі виглядає він дуже просто, але часу вимагає багато.
Спочатку треба декілька разів покрити заготовку акриловою фарбою, потім приклеїти малюнок, знову ж таки почекати поки висохне, потім зашкурити, покрити лаком, знову ж таки бажано декілька разів з перервою на сушіння, ну і краї обробила губкою з акриловою фарбою кольору слонової кості.
купила ще двокомпонентний кракелюр, та ще досить багацьго різних заготовок з дерева та картону. Буду експериментувати, практикуватися та вчитися :)
Вже почала роботу над шкатулкою, скоро буде  ...
З нетерпінням чекаю на ваші коментарі та поради!

5 коментарів:

  1. О, я також намучиласть з декупажем, коли робила вперше. Правда, я декупажила тканину. Потім легше піде, треба набити руку а тоді вже прийде відчуття - як його зробити краще. Чекаю на фото шкатулки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З тканиною я навіть не уявляю що б я робила! Познаходила МК по декупажу на дереві, виглядає все не дуже складно, але це малювання та сушіння по 6-10 разів трохи вимотує :) Буду набивати руку, бо працювати з деревом сподобалось.

      Видалити
  2. стоооолько труда..... молодчинка!!!!! я в декупаже конечно не спец но вроде вышло не плохо...красиво;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое. Но так долго это все. Со шкатулкой уже второй день вожусь, а только подготовила поверхность. После каждого покрытия краской(особенно если не кисточкой, а губкой) сохнет по 3-4 часа, а то и ночь. Картон быстрее сохнет 20 мин. и готово :)

      Видалити