четвер, 9 травня 2013 р.

Альбом для племіннички

Привіт мої читачі та гості.
Сьогодні я до вас із частинкою мого першого альбомчика для моєї племінниці, яка має народитися із дня на день :) І я починаю підтягувати хвости по "приданому" для неї.
Наразі маю каркас альбому із готовою мякою обкладинкою, не дуже прикрашеною :)
І частинку сторінок.
Поки воно ще не вклеїне в альбомчик чекаю на конструктивні поради, що де добавити. Забрати правда вже не дуже вийде :) Хіба на обкладинці.

 Квіточка та листочок із фетру. Вони скріплені з картинкою, але до обкладинки ще не приклеювала, тільки приклала, думаю туда дати ще великого метелика
Та сторінки

















Папір та набір висічок від штампувальні ну і ще трохи різного декору.
Чекаю на ваші коментарі та підказки!

7 коментарів:

  1. Альбиночка, альбомчик шикарный!
    Нежный и "девчачий" :)

    ВідповістиВидалити
  2. і мені сподобався. дуже милий.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую дівчата :)
    В мене на черзі ще 5 сторінок + форзаци :)

    ВідповістиВидалити
  4. Класні альбоми виходять з цього паперу. По власному досвіді раджу під висічки робити фон (наприклад прапорці з відрізків, чи просто папірчики в пару шарів наклеїти, тоді композиція виглядає як єдине ціле).А так дуже ніжний виходить!Молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я маю ще по одному набору хлопчачому та дівчачому та висічки до них :) Теж мені сподобались. Маю ще одного пузатика, то думаю на хрестини альбомчик зробити, але в неї малятко ховається, тому не знаю для кого маю робити :)
      Я теж думала за прапорці, але готувала заготовки на альбом вже дуже давно і обрізки вже використала, а різати інакший папір заради кусочків щось не дуже хочеться. Наступного разу обовязково лишу. Хіба гляну може маю якийсь підходящий дитячий папір з 20х20 і пару листочків використаю :)
      Чесно сказати досить тяжко мені дається альбомчик, підганяє тільки те що, манюня дуже скоро зявиться, а крім того, що це моя племінничка, то наш татко ще й хресним буде :) Готую цілий набір + в задумах ще торт з памперсів :)

      Видалити