четвер, 23 травня 2013 р.

Запрошення

Привіт Вам, мої любі читачі та гості блогу!
Сьогодні я до вас з купкою запрошень :)
Мала одну дуууже цікаву замовницю(точніше навіть не знаю чи можна її так назвати), бо голову поморочила і зникла, навіть не повідомивши про те що не буде робити замовлення. Добре, що з її місячного передвону я зрозуміла, що людина не дуже певна і після узгодження останнього макету(їх було три), та чекаючи остаточних данних(бо текст мав бути надрукований і на передній частині і всередині відразу на основі) я відписала, що прошу завдаток у вигляді половини суми на матеріали. Після того моя замовниця остаточно зникла. І головне що  я не навязувалася, а вона сама мене видзвонювала ... Так що маю перший не дуже приємний досвід роботи по замовленню.
Перші два варіанти по бажааню замовниці(типу мені ось це тільки з перламутровими гудзиками :))



 Можу сказати, що дуже тяжко мені даються завязки :( Не виходять гарні банти і все!
Це мав бути остаточний варіант
 Зверху мали бути імена неречених надруковані над бантиком

А це я ще зробила пару ваінтів для своєї так званої бази :)
Запрошення-тег


Та "музичне"

Чекаю на ваші відгуки :)

7 коментарів:

  1. Дуже гарні запрошення!Остаточний варіант класний!
    Ой, в мене зараз та ж сама ситуація:у замовників відео-запрошення, спершу робила ескізи коробочки з центральним отвором, тепер передумали - маю зробити конверт з висувним тегом, на який буде кріпитись диск....одним словом, важка робота з людьми...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Та деколи дуже тяжко працювати із замовниками, тому набагато більше люблю робити на подарунок :) Це дорбе, що ти ще не пустила в роботу. І головне так кардинально поміняли!

      Видалити
  2. О, я вже стикалась з такими замовниками, і зараз одні "схожі" вимальовуються. Але він першого до остаточного варіанту - 2 "разних человека" як кажуть. Люблю, коли кажуть - хочу таке і таке, або вибирають вже з готового, а то як ти кажеш, а "такого, тільки з перламутровими гудзтчками" страшно нервує. Запрошення класні, і тиснення букет мені страшезно подобається

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так не люблю коли морочать голову. В мене таких ще не було замовників раніше, тепер вже маю досвід :) Треба буде нам вирубкою та тисненнями помінятися. Ти як? В нас здається однакового нічого навіть і немає :)

      Видалити
  3. Альбіночка, яка краса! Запрошення-тег так гарно дивиться, дуже сподобалось!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) Скоро в знайомої весілля, то їй теж тег сподобався. Певно буду мати ще замовлення :) Головне, щоб таких замовниць більше не попадалося :)

      Видалити