пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Эстафета: 3 вопроса рукодельнице.

Отримала Естафету від Наді Кмитюк  та Lida_M
Умови:
Естафета передається трьом рукодільницям, які публікують пост про проект з картинкою у себе в блозі та відповідають на три питання, які поставив ведучий. Таким чином вони самі стають ведучим і передають естафету іншим трьом рукодільницям і дають свої питання, відповіді на які хотіли б почути.
І попереджають вибраних рукодільниць про свої питання.

Питання від Наді:
1. Как долго вы работаете над открыткой?
2. Чем больше нравится заниматься: кардмейдингом или скрапбукингом?
3. Как относится к вашему увлечению ваша семья?

Мої відповіді :
1. В мене немає певного часу на листівку. Це може бути і 15хв., а може бути і пару днів. Я спочатку все обдумую і малюю в уяві, потім підбираю папір та аксесуари, а потім вже з'єднюю все в листівку. Переважно я виношую листівку декілька днів, а роблю вже за півгодини.
2. Я більше люблю саме листівки, сторінки даються мені дуже тяжко, а от рамочки люблю робити.
3. Моя родина задоволена, що я маю хоббі. Доня теж деколи хоче зі мною щось робити та часто просить зробити дещо дл своїх друзів. Синок переважно хоче пожувати мої папірчики, а чоловік любить давати критику робіт і деколи питає скільки ж коштує все моє добро :)

Питання від Ліди:
1. Чи потрібне вам натхнення на виконання замовлення?Чи ви одразу беретесь до справи?
2. Скільки грошей в середньому ви тратите на скрап в місяць?
3. І як відбулось ваше знайомство зі скрапом?

Мої відповіді:
1. От з замовленнями в мене гірше йдуть справи, ще коли знаєш людину, то простіше для неї щось придумати, а коли замовлення, то все думаєш, а може не то. Тому в мене виходить, що підбираю декілька пробних варіантів і перепитую що більше подобається замовнику. Тому листівки на замовлення мені робити набагато складніше та довше.
2. Ой, це таке питання .... багато чесно кажучи. Особливо зараз, коли маю машинку і хочу нові ножі та папочки, які зовсім недешеві, чи коли попадаю на СП чи розпродаж. Цей місяць багато хворіли і мало виходила, але витратила десь 400-500грн, бо приїхало моє СП.
3. Попалася мені на очі темка на форумі з красивущими лістівками, а тут ще й в сестри весілля, і я вирішила зробити замовити для неї листівку у майстрині :) А коли отримала ту красу, зрозуміла, що хочу навчитися робити щось подібне і дарувати близьким приємності.

Я в свою чергу хочу передати естафету
Наталюсі
Sonchyk
Вірі

Мої питання:
1. Що вас надихає на створення конкретної роботи(людина, яка має це отримати, скетч, палітра, бажання попасти в ТОП чи ще щось)?
2. В яких стилях більше подобається творити?
3. Які маєте ще захоплення крім улюбленого скрапу?

4 коментарі:

  1. Дякую, Альбіна за відповіді.Зрозуміла, одне, всі ми творчі люди - однакові))))Було дуже цікаво!

    ВідповістиВидалити
  2. дякую за запитання! Я нарешті добралась до комп’ютера, щоб відповісти на них;)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже цікаво було відповіді читати.
    Щодо замовлення. Ти просто думай про тему й роби, думаючи про когось близького зі свого оточення, тоді простіше робити. ;)

    ВідповістиВидалити