пʼятницю, 10 жовтня 2014 р.

Мармурова ніжність

Доброго дня!

Сьогодні хочу показати Вам набір із привітання та грошового подарунку для молодої пари.
Витримано в одному стилі. Замовниця просила
не дуже "наляписто", але гарно та ніжно. Ось такий набір в мене вийшов.
Привітальний вірш(досить велий ледве вмсітила на А4 форматі)



та конверт 8х16см
Квіточки ніяк не хотіли мені клеїтись на мереживо, тому дістала пістолет :)

А ще буду віддавати на ремонт свою машинку. Вона вже давно хрустить та скрипить(думаю, що шестеренки вже із виламаними зубцями), стала гірше вирізати і знову поламалася ручка. Подивимось, як там всередині. не виключено, що буду збирати гроші на нову. Дівчата, а як ваші машинки? Чую по відгукам, що 2роки без ремонту це практично рекорд. В багатьох вони витримують до року активної роботи. Взагалі діліться враженнями про своїх помічниць :)

Дякую за Ваші коментарі та поради!
Мирного неба!



3 коментарі:

  1. Привіт! Гарні роботи)
    Мій "Біг Шот" служить мені вже 3 роки Перший рік , коли вирізала тільки для себе - проблем не було)))Коли пішли масові весільні замовлення - ось тут вже почалися проблеми - полетів підшипник, він просто розпався, ніби бумажний. Дякуючи "золотим рукам" чоловіка - за пів години роботи підшипник було замінено (більше зайняло часу розбирання самої машинки.Доречі, її конструкція всередині - простіше простого)))Ремонту вистачило рівно на рік часу - потім знову та сама проблема сталася, тому на цей раз чоловік замінив вже мені 3 підшипники(поломаний і ще 2 інші, на майбутнє - їх всередині 4). Доречі, ціна підшипника -приблизно 10 грн)
    Ось такі справи.Шкода, що ми платимо такі великі гроші - а виявляється, що середина зроблена в Китаї)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! От і я хочу щоб чоловік передивився мій грандік та поставив всі нові шестерні не чекаючи поки полетить наступна. Чула, що деякі дівчата тільки купивши машинку відразу міняють шестерні на металеві. А мені ще із ручкою не пощастило, буду просити чоловіка теж поміняти на металеву. Буде в мене така собі машинка-пірат :)

      Видалити
    2. Треба робити вітчизняний аналог машинки, сподіваюсь якісніший та дешевший ;)

      Видалити