вівторок, 19 листопада 2013 р.

Шоколадний блокнот

Привіт Всім, хто заглядає до мене на вогник!
Сьогодні я дуже скоренько, поки малі дивляться мультик, покажу чоловічий блокнотик в пару до обкладинки на паспорт. Мені складніше робити чоловічі подарунки, я люблю все доповнювати квіточками та метеликами, а тут доводиться обходитись без них :)
А ось і блокнот

 Передній форзац
Задній форзац
 Та разом з обкладинкою
Синок вже майже не капризує по дорозі в садок, головне, щоб був здоровеньким :)
А я маю мега замовлення - 65 комплектів для фотозйомки. Буду його робити на протязі місяця і виставляти потроху по стилях, бо там буде різна тематика :)
А ще до мене їде купка нових ножів :) Я не можу втриматись  і потроху поповюю свою колекцію. Один ніж замовила спеціально для запрошень на ДН доні. Того року плануємо святкувати накінець в дитячому центрі, але в нас практично кожен рік виходять накладки, бо в доні ДН 28грудня і переважно це святковий ранок в школі чи садочку. Того року на 28 планується перший звітний концерт на танцях. Настя вже танцює в парі з хлопчиком, думаю через пару місяців будуть перші конкурси. Доня дуже любить танці (можливо тому що в нас дуже гарний викладач, який ще й по сумісництву її перше кохання :) Він старший за Настю лише  на 13 років, але він має підхід до діток, вони його обожнюють :))
Дякую за Ваші коментарі та поради!

4 коментарі:

  1. Форзаци класнезні! Обожнюю такий папір! А обладинка з фетру? Мені не вистачає машинної строчки по периметру (просто я її люблю, і спочатку як не були машинки, навіть боялась їх робити).
    Нові ножі - це завжди класно, мені їх теж завжди замало і хочеться ще.
    Вітаю з таким класним замовленням! Бажаю творчого натхнення!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оленка! Папір для форзаців довго підшукувала в запасах :) Строчку теж би з радістю додала, але машинки нажаль не маю. Вже давно хочу машинку, але мені її просто немає де поставити. Чоловік і так жаліється, що моє приладдя прилаштоване по всій квартирі, а суто мого рукодільного куточка в мене ще довший час не буде ... місця не вистачає катастрофічно. В нас на 41м є окрема дитяча, а в нашій кімнаті і спальня і вітальня і робочий кабінет чоловіка і моя майстерня ... короче все одне на одному :) А я вже давно мсрію про будиночок, де всім би було місце :)

      Видалити
    2. Ти не одна пор таке мрієш! В мене робочий куточок - це стіл на кухні, посуду трохи навіть виселила ;-).а машинку я теж дуже і дуже хотіла, довго нила, але таки мені муж презентував - і періодично вона теж живе на кухонному столі - тільки совається, а як довше не використовую, то вже десь пробую прибрати зі столу (але це не надовго). Але то класно - треба малому штани підігнути - раз, раз і готово.

      Видалити
  2. Блокнот классный, по-мужски лаконичный... Молодец!!!!! думаю, что строчка по периметру не помешала бы...хотя и так симпатишненько)))))))))

    ВідповістиВидалити