неділю, 6 січня 2013 р.

Новорічний Shadowbox

Отримала я 2 коробочки по обміну, доробила 3 свої(дві маленькі 7х7, одна велика 14х14см). Цікаво вийшло, що одна моя і одна обмінна ідеально однакові, а друга моя і обмінна трошки відрізнялися по розмірах на пару мм. Цікаво що мої дві, які поїхали були однакові, а ця чомусь трошечки відрізнялася, можливо десь на пару мм. помилилася при обрізці паперу, але то пусте, практично не помітно.
У велику середню в рамочку піде фото моїх малявочок, але хочу якесь нове новорічне біля ялинки зробити, бо наразі маю окремо сина і окремо доню біля ялинки, треба їх двох разом :)
Ну ось і моє перше творіння

 Заодно сьогодні опробувала свої нові папочки для тиснення, точніше одну двосторонню :)

 Це моя остання маленька коробочка, яка мала бути зовсім не така :( Замість нижньої сніжинки був маленький обємний будиночок із вирізаним віконечком, але він ну дуже вже зацікавив малого і він його собі відірвав.
Фото в мене останнім часом всі нічні, бо сідаю творити тільки вночі, коли повкладаю діток і коли чоловік довго на роботі(прямо як сьогодні :)) А в звязку з канікулами та підготовкою до свят вдень сфоторафувати просто не встигаю.
В нас тиждень тому малий переселився в дитячу до сестрички, поки що там два ліжка, але в планах двоповерхове для економії місця, бо дитяча малесенька. Ліжко чоловік буде робити сам, коли трохи розгрузиться з роботою, якої минулого року було ну дуууже вже багацько. Зараз має трохи вихідних, але то поки святкові дні, а далі поки що невідомо. Облаштувала собі нове робоче місце, але певно так само ще тимчасове, бо не дуже зручне і всі незакінчені роботи все одно мушу ховати, бо синок на стіл залазить на раз!
І ще помітила, якщо є нові іграшки та дітки, то маму він вже і не дуже шукає, тому думаю ми того року будемо пробували йти в садок на півдня(кажу на півдня, бо і малу практично так водила, приходили ми переважно на 10 і забирала переважно в год 16, потім ще йшли гуляти в парк коли погода була, бо я працювала півдня). Зараз на роботу виходити не планую, точніше роботу маю вже давно, але з малим мені її дуже тяжко робити (не скрапову роботу і не господарку :)), тому буду встигати і по господарці і по роботі і можливо ще щось потворити, але то поки що плани та мрії, а на справді життя покаже і Бог дасть :)
Щось я сьогодні розписалася!!!
Солодких снів!

4 коментарі:

  1. як гарно в тебе вийшло. це напевне моя коробочка не добре вийшла, а не твоя.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) Та в мене моя із сніговиком вийшла більша за твою, певно при обрізці пару мм помилилася, але в загальному воно дивиться гарно, тих пару мм помітно хіба як дуже розглядати :)

      Видалити
  2. Альбина, с Рождеством! Чудесный боксик! Молодец!
    Заходи в гости выбирать АТС, я их таки сделала :)) http://valya-viva.blogspot.ru/2013/01/blog-post.html

    ВідповістиВидалити