суботу, 1 грудня 2012 р.

Свято наближається!

Сьогодні в нас перший день зими. Вже вечором малявки дали мені трошки посидіти і в мене склалися простенька листівочка з новою висічкою-ялинкою, яка мені дуже припала до душі :)
Знайшла дуже гарний новорічний папір з малюнками і доповнивши його ялинкою і перлами та сніжинкою вийшла в мене трохи дитяча новорічна листівка. На фото не видно, але основа перламутрова та деякі сніжинки покриті "снігом".


Хочу прийняти з нею участь у завданні  # 20. Використовуємо ножі і/або дироколи в листівках від Зроби сама
В мене як раз є ялинка зроблена з допомогою ножа та дірокольна сніжинка на листівці.

І ще з настанням похмурої погоди мої фото, особливо після обіду, стали ще гірше ...  В мене темна квартира і єдина можливість зробити більш-менш нормальні фото або дуже гарна погода або відповідне освітлення(я вже пробувала у різних місцях квартири з різним освітленням, навіть у ванній :)) і поки що мої фото бажають кращого, деколи проскочить якась непогана, а потім знову... Дуже мене це засмучує... Кожне фото ще додаткого обробляю трохи і фотоапарат не мильничка, то певно ручки мої  кривенькі :) Головне що дітки і природа виходить непогано, а от маленькі обєкти без спалаху - погано.

2 коментарі:

  1. Дуже класна вийшла.Ведмеді такі красунчики, а сніг наче живий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) Я навіть вже здогадуюсь кого привітаю :) Є в мене одна дівчинка-підліток, яка ну дуже вже ведмедиків любить :)

      Видалити