неділю, 17 червня 2012 р.

Машинка для хлопчика

Закінчила сьогодні ще одну рамочку. Фото розміром 9х13(не впевнена чи такі ще друкують, але 10х15 мені не вміщалося :))

 Ось трохи ближче

 Стрічку кріпила на брадси
 На колесах задекупажені камінчики

Хочу прийняти з нею участь у завданні від Июльских бантиков "Все не просто"
Я вирішила ще трохи доробити рамочку і ось вона
Друга рамочка

Трошки детальок




9 коментарів:

  1. класна машина! Дивлюсь, тут тільки скрапом не обійшлося, ще й декупаж є. Вийшло чудово! А фотки маленькі, до речі, друкують і досі, чому б ні. Я нещодавно друкувала для скрап-альбома, щоправда, досі альбом лежить окремо, а фото окремо - ніяк не доберуся до них ))
    Ну, то таке діло...
    Так ось, до теми. Aльбіно, дякуємо за те, що експерементуєте за Бантіком. Нехай щастить вам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) І ще хочу подякувати за інформацію щодо фоток, бо я останні рази коли собі друкувала, то помітила, що 10х15 був найменший формат, а я планую ще дещо зробити під фото 9х13 :)

      Видалити
    2. Мені колись були потрібні ще менші, ніж 9х13, тому я у фотошопі відкривала чистий документ з пропорциєю 10х15 (саме пропорцією, розмір має бути значно більше) и вставляла туди дві фотки. Потім мені таке друкували, я їх розрізала на дві і виходили фото розміром 5х7,5. Не знаю, напевно, я не дуже зрозуміло пояснила, але якщо вам доведеться втилювати такий варіант, пишіть, буду намагатися пояснити краще.

      Видалити
  2. Альбіночко, твої фоторамочки надзвичайні!!! І дякую за секретик про декупаж, бо я ніяк не могла здогадатись що ж це за штучки такі класні:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Іро! Камінчики дійсно класні, мені їх Юля-Хробак спрезентувала, вона їх робить, а я просто накінець знайшла куди прилаштувати :)

      Видалити
  3. Дуже цікавов вийшло.Молодець! Камінчики - просто клас. Якщо не секрет, що берете за основу?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Вже писала, камінчики це презент, але що бере за основу знаю - камінчики як для мозаїки, подібні на півбусинки, знизу плоскі :)

      Видалити